SPEEDY SPECIAL #2

Wat een jaar!

2022 was duidelijk het jaar waar er terug massaal gereisd werd. We hebben dit jaar in ieder geval een pak meer kilometers gereden dan de 2 jaren daarvoor :)
Nu de grootste drukte gepasseerd lijkt, is het tijd voor een update.

Wim en Kelly Vertenten

Uitbreiding familiebedrijf

We zijn dit jaar nog meer een echt familiebedrijf geworden. Kelly, zus van Wim, werkt sinds april mee achter de schermen bij Speedy Airport Service. Kelly staat mee in voor het administratieve werk en het opvolgen van de dagelijkse planning.

Daarnaast werd ook ons wagenpark verder aangevuld, we rijden nu terug met hetzelfde aantal wagens als voor de corona periode. Er werden ook de nodige extra chauffeurs gezocht én gevonden, waardoor ons Speedy-team nu een goeie 10 man (én vrouw) sterk is!

Enkele cijfers

Voor de liefhebbers van cijfers, enkele statistieken van het afgelopen jaar:

Overzicht 2022

In totaal stonden er dit jaar zo'n 3350 ritten op onze planning. Brussels Airport was veruit onze populairste bestemming, goed voor 59% van het totaal aantal ritten. Op de tweede plaats volgt de luchthaven van Oostende met 22%. Rijsel en Charleroi delen de derde plaats, allebei goed voor zo'n 4%.

En onder het motto 'hoe verder hoe liever': de langste rit dit jaar telde maar liefst 680km, een mooie rit naar Zwitserland.

Wij hopen dat we ook volgend jaar ons steentje kunnen bijdragen aan jullie reiservaringen.

Prettig eindejaar en hopelijk tot snel!