Een update vanuit het Speedy kamp

SPEEDY SPECIAL #1

Het is alweer veel te lang geleden dat we hier nog eens iets gepost hebben. Dus bij deze, een korte update vanuit het Speedy kamp, want uiteraard hebben we niet stilgezeten.

Sinds het reisverbod eind april 2021 officieel sneuvelde, kwamen de boekingen voor luchthavenvervoer eindelijk terug op gang. Het doet ongelooflijk veel deugd om gewoon weer ons werk te kunnen doen, om de vele vaste klanten na al die tijd terug te zien. En we merken dat velen het reizen echt wel gemist hebben.

Speedy nieuwe E-klasse

Vooruitkijken

De zomermaanden waren aangenaam druk voor ons, het najaar was zowaar nog drukker. Ondertussen zitten we terug zo goed als op het niveau van voor corona.
Met andere woorden: de kilometers komen er weer heel snel bij :)

Door COVID-19 was ons wagenpark wat 'afgeslankt', enkele wagens werden noodgedwongen verkocht om de kosten te drukken. Veel vroeger dan verwacht hebben we er sinds september toch een extra Mercedes E-klasse bij om aan de grote vraag te kunnen voldoen. Meer foto's volgen binnenkort. Het voelt in ieder geval heel goed om eindelijk weer vooruit te kunnen kijken!

Samenwerking met TUI

En er is meer goed nieuws want sinds kort zijn we ook terug de vaste partner van de TUI reisagentschappen in Brugge en Roeselare. We zijn zeer trots op deze nieuwe samenwerking met TUI!

Hou het gezond en hopelijk tot binnenkort!