Welkom.
We zijn heel blij dat je meer te weten wil komen over ons.

"Luchthavenvervoer? Wat is dat?"

Ieder goed verhaal heeft z‘n hoofdpersonage, daarom wil ik je graag voorstellen aan Roger Vertenten. Toen Roger in 1997 Speedy Airport Service oprichtte wist nog niemand wat luchthavenvervoer was. In Zaventem wisten ze het blijkbaar ook nog niet want meer dan eens stond hij daar helemaal alleen met z‘n Speedy-bordje mensen op te wachten.


Maar Roger deed het goed, met een glimlach en een auto die blonk als een spiegel legde hij zijn passagiers steevast in de watten. De mond-tot-mondreclame deed de rest, Speedy Airport Service was vertrokken.

Luchthavenvervoer Roger Vertenten

Business was booming want al snel waren er extra auto‘s en chauffeurs nodig. Roger ruilde zijn plaats achter het stuur in voor een plaats achter zijn bureau. Met evenveel gedrevenheid zorgde hij van daar uit dat alles steeds op wieltjes verliep.

Roger geeft de fakkel door

Geleidelijk aan werd ook zoon Wim meer en meer ingeschakeld als extra kracht. Ondertussen is hij al meer dan 10 jaar een vaste waarde in het bedrijf. Zijn frisse ideeën zorgden voor een efficiëntere werking en een verdere groei van Speedy.


In 2020 werd de familiale opvolging verzekerd, Roger ging met pensioen en gaf de fakkel door aan zoon Wim.

Onze missie

Iedereen kijkt uit naar zijn of haar welverdiende vakantie maar ziet vaak op tegen het gesleur met de bagage en de stress op de luchthaven. Wij willen ons steentje bijdragen aan uw droomvakantie door alvast enkele van uw zorgen weg te nemen. Lees meer
Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Contacteer ons