De Speedy formule

Iedereen kijkt uit naar zijn of haar welverdiende vakantie maar ziet vaak op tegen het gesleur met de bagage en de stress op de luchthaven. Wij willen ons steentje bijdragen aan uw droomvakantie door alvast enkele van uw zorgen weg te nemen.

Kwaliteit × betrouwbaar × altijd bereikbaar

Kwaliteit: Ons wagenpark is steeds uitgerust met de nieuwste en veiligste wagens. De wagens worden steeds nieuw aangekocht en afhankelijk van het type van de wagen worden ze om de 3 à 4 jaar vervangen. De vierseizoensbanden waarmee onze wagens uitgerust zijn garanderen het hele jaar door een veilige rit.

Betrouwbaar: "Early is on time, on time is late, and late is unacceptable", het zou zomaar onze lijfspreuk kunnen zijn. Wanneer je bij Speedy een reservatie maakt, dan mag je er zeker van zijn dat de chauffeur er op het afgesproken uur zal zijn. Ook als uw vlucht niet op het voorziene uur landt of als er problemen zijn met de bagage.

Altijd bereikbaar: Speedy is steeds gemakkelijk bereikbaar per telefoon en e-mail. Buiten de kantooruren kunnen onze klanten 24/7 terecht op ons noodnummer. We vinden het belangrijk dat je ons kan bereiken als je ons nodig hebt, dag én nacht.