We mogen terug reizen!

Eindelijk, we mogen terug naar het buitenland reizen! Brussels Airlines begint vanaf 15 juni weer te vliegen, enkele dagen later start ook TUI weer. De nieuwe reservaties voor luchthavenvervoer komen ondertussen met mondjesmaat binnen.

Maar ook wie deze zomer niet met het vliegtuig op reis gaat, in binnen- of buitenland, kan bij ons terecht voor het vervoer. Hotel, vakantiepark, buitenverblijf, etc... onze chauffeurs brengen iedereen met veel plezier naar zijn bestemming.

Luchthaven, hotel, vakantiepark, etc... we brengen iedereen met plezier naar zijn bestemming.

De chauffeur brengt u en uw reisgezelschap rechtstreeks, zonder tussenstop, en in alle comfort ter plaatse. Voor luchthavenvervoer kan je hier de kostprijs online berekenen, voor andere bestemmingen zorgen we voor een vrijblijvende prijsofferte op maat.

Wie deze zomer toch met het vliegtuig op reis wil gaan: op de website van Neckermann vind je een handige interactieve kaart met meer informatie over reisadviezen in het buitenland. De kaart wordt regelmatig bijgewerkt. Een volledige lijst met bestemmingen is terug te vinden op de site van diplomatie.belgium.be.

Helaas worden er ook nog altijd veel vluchten geannuleerd en kunnen veel vakanties dus noodgedwongen niet doorgaan. Reeds gereserveerde ritten kunnen nog steeds kosteloos geannuleerd worden.