COVID-19 maatregelen bij Speedy Airport Service

Het coronavirus heeft wereldwijd een grote impact op vele sectoren. Ook de luchtvaart is hard getroffen en dat heeft uiteraard ook gevolgen voor Speedy Airport Service.

Het goeie nieuws is dat wij nog steeds cliënten mogen vervoeren. Er zijn wel een aantal beperkingen. Een gezin of koppel dat onder hetzelfde dak woont mag samen in één voertuig. In alle andere gevallen is het aantal passagiers beperkt tot één passagier per voertuig. Voor de veiligheid van onze chauffeurs vragen wij om steeds achteraan in het voertuig plaats te nemen.

Het dragen van mond- en neus bedekking is niet verplicht maar wordt sterk aanbevolen. Onze chauffeurs dragen steeds een mondmasker tijdens het uitvoeren van een rit. Na iedere rit wordt het voertuig verlucht en gereinigd. Onze voertuigen zijn ook voorzien van desinfecterende handgel.

Onze chauffeurs doen al het nodige om uw gezondheid zoveel mogelijk te beschermen en de risico‘s tot een minimum te beperken.

Door het coronavirus zijn de meeste vluchten geannuleerd en kunnen veel vakanties dus noodgedwongen niet doorgaan. Reeds gereserveerde ritten kunnen kosteloos geannuleerd worden, gelieve dit tijdig aan ons door te geven.

Wij danken u voor uw begrip en blijven zoals steeds beschikbaar voor verdere inlichtingen via info@speedyairportservice.be of 050/359000.